Hej gode män och förvaltare!

 

Styrelsen i vår förening har beslutat att sponsra ett dataprogram, som kan användas för års- och sluträkningar och underlätta vårt uppdrag. Det innehåller allt vad man behöver för en fullständig redovisning i ett enda program. Om du går in www.godman.se  får du veta det mesta. Programmet går också att ladda ner på prov utan kostnad.

 

Överförmyndarnämnden har gått igenom programmet och accepterat att det används med början 11-01-01. Styrelsens uppfattning är att det är ett bra och enkelt program, och man behöver inte alls vara dataproffs för att använda det.

Som smålänning frågar man förstås: ”Vad kostar det?” Det är en berättigad fråga och svaret är att programmet kostar 349 kr, oavsett om man är medlem eller ej.

  

Från dec 2015 finns Version 2016 tillgänglig. Det går att ladda hem en demoversion på prov i 30 dagar, precis som med tidigare versioner. I denna utgåva finns en del nya funktioner och förbättringar som du kan läsa mer om på www.godman.se. Uppdateringen är gratis om du köpt licens efter 1 okt 2015 annars kostar det ytterligare 99:- kr. Observera att det inte är nödvändigt att köpa uppdateringen, i version 2011 - 2015 finns alla nödvändiga funktioner.

  

Du som ännu inte är medlem i Växjö Godemans- och Förvaltarförening kan lätt ordna detta genom att gå igenom ÖFN:s utskick av årsräkningar som du fick i mitten av december, där finns föreningens broschyr och inbetalningskort för medlemsavgift. Avgiften är 125 kr/år.

 

Om du vill beställa programmet eller har frågor, kontakta Anitha Rohdin under mailadress ahtina57@hotmail.com eller på tel 073-5839017. Det är också viktigt att säga att det är frivilligt att använda programmet. Man kan alltså lugnt fortsätta med sin gamla metod om man hellre vill det.